Το καλάθι μου

Ενεργοποιείστε την υπηρεσία υπενθύμισης και κερδίστε Δωρεάν μεταφορικά!

Σύνολο: €0,00

Ολοκλήρωση αγοράς Προβολή καλαθιού

Επικοινωνήστε μαζί μας. Καλέστε στο +302318814588

Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει η υπενθύμιση στην παραγγελία;

Ορίζοντας ένα διάστημα υπενθύμισης, εμείς σας καλούμε ή σας στέλνουμε ειδοποίηση στο διάστημα αυτό για να σας ενημερώσουμε πως μπορεί να χρειάζεστε τροφή. Δεν εκτελείται καμία αποστολή αυτόματα χωρίς τη δική σας επιβεβαίωση. Μπορείτε να αλλάξετε το διάστημα υπενθύμισης όσες φορές θέλετε καθώς και να σβήσετε την υπηρεσία αυτή από το προφίλ σας.

Υπάρχει χρέωση μεταφορικών στις αποστολές;

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για κάθε παραγγελία με υπενθύμιση και για παραγγελίες άνω των €20. Εφόσον επιλέξετε αγορά χωρίς υπενθύμιση υπάρχει μια χρέωση μεταφορικών €5 ανά συσκευασία.

Ποιοι είναι οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής;

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στην παράδοση και με πιστωτική/χρεωστική κάρτα από τη σελίδα μας. Σε κανέναν από τους 2 τρόπους δεν υπάρχει επιβάρυνση στον τρόπο πληρωμής.

Που παρασκευάζονται οι τροφές;

Τα συστατικά των τροφών μας είναι διαλεγμένα ένα προς ένα για την σύνθεση μιας ολοκληρωμένης διατροφής πολύ πλούσιας σε θρεπτικά συστατικά. Καθώς σε όλες τις τροφές μας χρησιμοποιούμε φρέσκο κρέας από διαφορετικές πηγές, χρειάζονται ειδικά μηχανήματα για την επεξεργασία φρέσκου κρέατος κατά τη διαδικασία της παραγωγής τα οποία κατέχουν συγκεκριμένες μονάδες μόνο στην Ευρώπη. Με αυτές τις μονάδες λοιπόν συνεργαζόμαστε για να μπορέσουμε να παρασκευάσουμε τόσο υψηλής ποιότητας τροφές. Όλες οι μονάδες που συνεργαζόμαστε είναι υψηλών προδιαγραφών ISO HACCP, και ελέγχονται από Ευρωπαϊκούς φορείς.

Ποια είναι η λογική πίσω από το Primal Instinct;

Οι σκύλοι είναι πλέον κομμάτι της οικογένειάς μας και θέλουμε να έχουν μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Εμείς κοιτάξαμε στα πρωτόγονα ένστικτα της επιβίωσης του σκύλου και δημιουργήσαμε μια σειρά τροφών με ειδικούς διατροφολόγους και κτηνιάτρους. Η κάθε τροφή περιέχει κυρίως μια πηγή ζωικής πρωτεΐνης, λαχανικά, φρούτα, superfoods, και συμπληρώματα που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και βελτιώνουν την καθημερινότητα του σκύλου μας. Καμία τροφή δεν περιέχει σιτηρά, GMO, χρωστικές και τεχνητά συντηρητικά.