Το καλάθι μου

Ενεργοποιείστε την υπηρεσία υπενθύμισης και κερδίστε Δωρεάν μεταφορικά!

Σύνολο: €0,00

Ολοκλήρωση αγοράς Προβολή καλαθιού

Επικοινωνήστε μαζί μας. Καλέστε στο +302318814588

Όροι & προϋποθέσεις

Όροι συναλλαγής

Με δεδομένο το γεγονός, ότι κατά την αποστολή και λήψη κάθε παραγγελίας με τη χρήση του Διαδικτύου (online παραγγελία), δεν παρεμβαίνει ο ανθρώπινος παράγοντας, οι χρήστες πρέπει να λαμβάνουν υπόψη τους παρακάτω όρους προτού εισάγουν τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία της παραγγελίας.

Η υποβολή αιτήματος αγοράς μέσω της παρούσας ιστοσελίδας ή με κάθε άλλο διατιθέμενο μέσο υποδηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας. Οι όροι αυτοί θα διέπουν κάθε μεταξύ μας συναλλαγή.

Το Mojestik δεν μπορεί να εγγυηθεί την αδιάκοπη λειτουργία του www.mojestik.gr και ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με οποιαδήποτε τεχνικό ή άλλης φύσεως πρόβλημα προκύψει κατά τη χρήση του ιστότοπου www.mojestik.gr

Όλες οι μεταξύ μας συναλλαγές θα διέπονται από την εκάστοτε ισχύουσα Νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο, την προστασία καταναλωτή, την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία προσωπικών του δεδομένων και τις εκάστοτε εφαρμοστέες φορολογικές διατάξεις.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε με προσοχή τα ακόλουθα:

Καταχώρηση στοιχείων – Εγγραφή-παραγγελία

Κατά την εγγραφή σας, καλείστε να καταχωρήσετε στην ειδική ηλεκτρονική φόρμα που παρέχεται, τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα στοιχεία αυτά πρέπει να συμπληρώνονται με ακρίβεια από εσάς, καθώς θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες επιτυχούς ολοκλήρωσης των μεταξύ μας συναλλαγών. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε σε περίπτωση καταχώρησης αναληθών ή ανακριβών στοιχειών από μέρους σας.

Οι παραγγελίες που τοποθετούνται μέσω της ιστοσελίδας μας με χρήση των προσωπικών σας στοιχείων και των κωδικών που εσείς εισαγάγατε, τεκμαίρονται ως δικές σας, καθώς εσείς έχετε την αποκλειστική ευθύνη χειρισμού των κωδικών σας και την προστασία του απορρήτου αυτών από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Τα στοιχεία της παραγγελίας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών που παραγγέλνουν για πρώτη φορά μπορεί να επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά. Για τον λόγο και προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα άμεσης επιβεβαίωσης παρακαλούμε να αναγράφετε στην online παραγγελία σας το τηλέφωνο της διεύθυνσης παράδοσης.

Πριν την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, αποτελεί ευθύνη σας να μελετήσετε τα τεχνικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, όπως αυτά εμφανίζονται στις σχετικές επιλογές της ιστοσελίδας μας.

Σε περίπτωση που προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας σας όταν αυτή βρίσκεται στο στάδιο της αποστολής, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Παράδοση

Η παράδοση των προϊόντων μας θα γίνεται στον ορισθέντα εκ μέρους σας τόπο και στον ενδεικτικό χρόνο που αναφέρεται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Τυχόν αδυναμία μας να παραδώσουμε με απόλυτη ακρίβεια τα προϊόντα μας δεν θα θεωρείται ης πλημμελής εκ μέρους μας εκπλήρωση της σύμβασης, καθώς θα οφείλεται σε εξωγενείς και δυσχερώς προβλέψιμους παράγοντες.

Αδυναμία σας να παραλάβετε τα προϊόντα μας στον ορισθέντα τόπο και χρόνο και αίτημά σας για εκ νέου αποστολή αυτών θα συνεπάγεται χρέωσή σας με το κόστος της μεταφορικής.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 (εκτός αργιών). Εάν δεν μπορείτε να παραλάβετε εκείνες τις ώρες στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε θα πρέπει να παραλάβετε το δέμα από κάποιο κατάστημα της μεταφορικής που συνεργαζόμαστε.

Πληρωμή

Κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας πρέπει να ορίζετε αν η πληρωμή θα γίνεται με αντικαταβολή, κατά την παράδοση, με χρέωση πιστωτικής κάρτας κατά την παραγγελία κ.ο.κ.

Ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα και ουδεμία αντίρρηση φέρει ότι μετά από την ολοκλήρωση κάθε παραγγελίας, η αποστολή των εκάστοτε φορολογικών στοιχείων (απόδειξη, τιμολόγιο) θα πραγματοποιείται αποκλειστικά με ηλεκτρονική αποστολή μηνύματος (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) επικοινωνίας που ο χρήστης μας γνωστοποίησε κατά την εγγραφή του στην παρούσα πλατφόρμα.

Ο πελάτης αποδέχεται ανεπιφύλακτα και ουδεμία αντίρρηση φέρει ότι σε περίπτωση παραγγελίας με πιστωτική/χρεωστική κάρτα και εφόσον έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία, τα στοιχεία πληρωμής της κάρτας αποθηκεύονται στο σύστημα της BrainTree Payments (θυγατρικής της PayPal) για την διευκόλυνσή σας ως προς την επαναληπτική παραγγελία σας. Η εταιρία μας δεν αποθηκεύει κανένα στοιχείο της κάρτας σας και δεν έχει δικαίωμα χρήσης αυτής χωρίς την προφορική ή γραπτή συναίνεσή σας.

Ευθύνη πωλητή

Τα προϊόντα που θα παραλάβετε καλύπτουν όλες τις αναγκαίες απαιτήσεις ποιότητας και φέρουν τις ιδιότητες και χαρακτηριστικά που αναφέρονται κατ’ είδος.

Η εταιρία μας ευθύνεται καταρχήν για τα προσφερόμενα είδη στην έκταση που ορίζουν οι ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας καταναλωτή.

Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη σε περιπτώσεις που η κατανάλωση των προϊόντων από το ζωάκι σας έχει συνέπειες (ερεθισμοί, αλλεργικά συμπτώματα κ.ο.κ.). Εφόσον παρατηρήσετε τέτοια συμπτώματα, συνιστάται η άμεση ενημέρωσή μας αλλά και η διακοπή χρήσης των προϊόντων μας, μέχρις ότου ο κτηνίατρός σας σάς δώσει την αναγκαία καθοδήγηση.

Υποβολή παραπόνων - Επιστροφή προϊόντων

Η εταιρία μας θα εξετάσει καλόπιστα κάθε παράπονό σας από τα προϊόντα μας και κάθε σύστασή σας για την περαιτέρω βελτίωση αυτών.

Η εκ μέρους σας επιστροφή προϊόντων θα γίνεται δεκτή μόνον αν προκύψει ότι αυτά φέρουν ελάττωμα ή ιδιότητες και χαρακτηριστικά άλλα από αυτά που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας ή ότι δεν ανταποκρίνονται στην παραγγελία σας.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των προϊόντων θα γίνεται μετά από μεταξύ μας επικοινωνία και τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε.